2015 toiminta


Mitä tapahtuu nyt?

Reittejä Kontulaan -projektin kolmas kausi alkoi keväällä ja jatkuu syksyllä 2015. Jatkoprojektin läpikäyvänä teemana oli muuttaminen, muutos ja muuntuva suomalaisuus.

Muuttajat-esitykset ovat nyt ohi, esitykset ja kiertue oli hyvin onnistunut ja yleisön lämmin palaute oli huikeaa. Reittejä Kontulaan-projekti alkaa pikkuhiljaa lopetella kolmevuotista kauttaan. Ennen sitä kuitenkin on aika hyvästellä kontulalaiset ja Kontula.

14.11. klo 18 alkaen järjestetään iltamat asukastila Wanhassa Postissa, jonne ovat tervetulleita kaikki projektin kolmivuotisen matkan osallistujat sekä kaikki uudet tuttavuudet. Iltamissa saa ensi-iltansa myös ihmisteos Kiitos!, johon etsitään tällä hetkellä osallistujia mukaan.

Kiitos!-ihmisteoksen työpajoissa tutkimme liike-ilmaisun mahdollisuuksia, niin omassa kehossamme kuin ympäristössämmekin. Tutustumme mm. erilaisiin liikelaatuihin, tilankäyttöön ja tapoihin viestiä sanattomasti. Työpajakokonaisuuteen ovat tervetulleita kaikki liikeilmaisusta kiinnostuneet. Tanssitaustaa ei tarvita, jokainen osallistuu omista lähtökohdistaan. Vetäjänä toimii Kansallisteatterin yleisötyönharjoittelija, koreografi Hilppa Lampi.

TYÖPAJA-AIKATAULU:
Ma 26.10. klo 17:30 - 21 Asukastila Kivenkolo (osoite Kivikonkaari 11)
Ma 2.11. klo 17:30 - 21 Asukastila Kivenkolo
Ma 9.11. klo 17:30 - 21 Asukastila Kivenkolo
+ lisäksi kenraaliharjoitus viikolla 46, päivä ja kellonaika ilmoitetaan ensimmäisellä kerralla.
La 14.11.  klo 18 esiintyminen iltamissa 

Osallistuminen on maksuton, mutta on toivottavaa että pääset ainakin kolmelle viimeiselle kerralle mukaan. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen reittejakontulaan@gmail.com

Tervetuloa esiintymään ja luomaan Kiitos!-ihmisteosta! Mitä enemmän ihmisiä saamme mukaan, sitä hienommalta teos tulee näyttämään pimenevällä ostarilla marraskuussa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti