Kontulan juhlaviikko 9.-14.11.2015

Kontulan juhlaviikko 9.-14.11.


Reittejä Kontulaan -hankkeemme päättyy tänä syksynä. Kolmen vuoden aikana olemme toteuttaneet asukkaiden kanssa neljä laajempaa esitystä, lukuisia työpajoja sekä useita tempauksia ja tapahtumia. Olemme tavanneet hienoja ihmisiä ja olleet mukana kiinostavissa kohtaamisissa.

Tahdomme kiittää Kontulan ja koko Mellunkylän asukkaita näistä kolmesta vuodesta ja
koota vielä kerran yhteen hankkeeseen osallistuneita ihmisiä Kontulan juhlaviikolle. Viikon aikana kiitämme ja muistelemme projektia monin eri tavoin. Viikko huipentuu lauantaina 14.11. järjestettäviin iltamiin, jonne kaikki uudet ja vanhat asukkaat ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita!

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan juhlimaan kanssamme!

OHJELMA

MAANANTAI 9.11.

Reitin varrelta-valokuvanäyttelyn avajaiset Kontulan kirjastolla klo 15.00

Juhlaviikon kunniaksi projektin kulissien takaista elämää raotetaan valokuvanäyttelyllä Kontulan kirjastolla seinillä ja vitriineissä. Näyttely on nähtävillä kirjastossa 7.12.2015 saakka.

Kontulan aarteen metsästys käynnistyy klo 12.00

Aarrekarttaan on merkitty paikkoja eri puolilta Kontulaa. Seuraa karttaa ja lähde mukaan matkalle! Vain käymällä läpi jokaisen rastin tehtävät voit saada haltuusi aarteen.

Kontulan aarteen metsästys on peli, joka pystytetään Kontulaan juhlaviikon ajaksi 9.-14.11. Aarrejahdin voi suorittaa ryhmässä tai yksin. Löytyvät aarteet ovat nuorille ja aikuisille suunnattuja, mutta lapset voivat olla mukana aarteen etsinnässä aikuisen kanssa. Aarrejahti alkaa maanantaina 9.11. jolloin kartan voi tulostaa nettisivuiltamme (reittejakontulaan.blogspot.fi) tai hakea Kontulan Kulttuuripisteeltä, Kontulan kirjastolta, Kontulan Lähiösemalta tai Kontulan palvelukeskuksen infosta.


Karttaan on merkitty seitsemän paikkaa, joista löytää aarteen sekä tarkemmat ohjeet seuraavan aarteen luokse. On suotavaa, että aarrejahdin tekee numerojärjestyksessä. Lähde mukaan aarrejahtiin, saatat yllättyä lopputuloksesta!

TIISTAI 10.11.

Kiitos -teoksen harjoitukset Kontulan ostarilla klo 18

Projektin viimeisenä esityksenä tullaan näkemään koreografi, teatteri-ilmaisun ohjaaja opiskelija Hilppa Lammen ohjaama liikkeellinen ihmisteos  Kiitos. Esiintyjät ovat projektin eri vaiheisiin osallistuneita ihmisiä, jotka ovat luoneet ja harjoitelleet teoksen neljässä työpajassa. Kiitos -teoksen ensi-ilta on lauantaina iltamissa, mutta kiinnostuneet voivat tulla ihmettelemään harjoituksia ostarille jo tiistaina.

KESKIVIIKKO 11.11.

Kontulan aarteen metsästys -kartta käytössä

Erityisaarteita luvassa metsästäjille.

TORSTAI 12.11.

Kontulan aarteen metsästys -kartta käytössä

Erityisaarteita luvassa metsästäjille.

PERJANTAI 13.11.

Unta unen sisällä -esitys Aarrepuistossa klo 19.00

Projektin myötävaikutuksella syntynyt TeKo-ryhmä (Teatteri Kontula) esittää Edgar Allan Poen teksteihin pohjautuvat esityksen Unta unen sisällä. TeKo-ryhmäläiset eivät ole päästäneet itseään ja yleisöään helpolla ensimmäisellä teoksellaan, esitys tapahtuu ulkona Aarrepuistossa, pimenevässä marraskuun illassa. Suosittelevat laittamaan lämmintä päälle.

Perjantaina 13.11. on viimeinen esitys. Katso muut esitykset TeKo-ryhmän facebook sivuilta.

LAUANTAI 14.11.

Kiitos -teoksen ensi-ilta ja koko projektin päätösiltamat asukastalo Wanhassa Postissa ostarilla klo 18.00

Ilta alkaa ulkona esitettävällä ihmisteoksella Kiitos, minkä jälkeen siirrymme
sisätiloihin. Iltamien ohjelmassa on yhdessä olemista, yhteisen pöydän antimien nauttimista sekä vanhoihin ja uusiin ihmisiin tutustumista. Tuo mukanasi hyvää mieltä sekä jotakin pientä syötävää. Toivomme ilmoittautumisia iltamiin sähköpostitse osoitteeseen reittejakontulaan@gmail.com.


Nähdään juhlaviikolla!

Terveisin

Reittejä Kontulaan -tiimi: Eveliina, Juho, Tiia ja PirjoEi kommentteja:

Lähetä kommentti