Projektin vetäjät

Reittejä Kontulaan -projektin vetäjät 2015


Kuva: Antti Wuokko
Eveliina Heinonen (s. 1986) on Turun saaristosta pikkuruiselta Rymättylän saarelta maailmalle lähtenyt teatteri-ilmaisun ohjaaja. Hän on Reittejä Kontulaan -projektin taiteellinen suunnittelija ja vastaa syksyn 2014 jatkoprojektissa kokonaiskonseptista, esityskokonaisuuksien ohjaamisesta sekä työpajoista. Eveliina tekee teatteria, koska haluaa pelastaa koko maailman. Eveliina ei harrasta vapaa-aikaa, sillä sekin kuluu kokopäiväiseen maailmanpelastustyöhön. Toisinaan Eveliina kuitenkin rentoutuu syömällä hyvää ruokaa ja laulamalla itse tekemiään kitararämpytyksiä.
(Kuva: Amanda Manner)Juho Gröndahl (s. 1984) on Reittejä Kontulaan -projektin dramaturgi ja vastaa jatkoprojektissa esityskokonaisuuksien käsikirjoittamisesta sekä konseptin suunnittelusta yhdessä taiteellisen vastaavan kanssa. Hän on kotoisin Vantaalta, asuu Herttoniemessä ja tykkää kissoista, syksystä ja supersankareista.


                                                                                                                                                                
Jesse Vinnari (s.1982) on helsinkiläinen teatteritaiteen maisteri. Reittejä Kontulaan -projektissa hän toimii näyttelijänä. Jesse Vinnari on kiinnostunut kaikista taiteista ja tieteistä, ja onkin orientoitunut tutkimaan ihmistä ja maailmaa mahdollisimman monesta näkökulmasta. Häntä ajaa eteenpäin uteliaisuus ja jatkuva halu oppia uutta. Vapaa-aikansa hän viettää luonnon, urheilun, lukemisen, ongelmanratkaisujen ja läheistensä parissa. Ei ole olemassa mitään niin suurta, eikä mitään niin pientä, ettei se olisi kiinnostavaa!


Kuva: Neena Villberg
Harri Kejonen, valaistus- ja tehostemestari

Harri toimii valosuunnittelijana Reittejä Kontulaan -projektissa ja on kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta. Pienestä asti hän on tehnyt teatteria ja uskoo sen parantavaan voimaan. Muuten Harri viettää aikaansa katselemalla scifi-leffoja ja istuskelemalla aurinkoisina päivinä torilla kahvilla.


Kuva: Neena Villberg

Juhani Saari, äänisuunnittelija

Kuva: Neena Villberg

Tomi Flyckt, skenografi

Itä-Helsingin oma poika Tomi Flyckt (s. 1981) on viittä vaille valmis taiteen maisteri. Reittejä Kontulaan -projektissa hän vastaa lavastuksesta ja pukusuunnittelusta. Tomia innostaa kahden ihmisen aito, pelkäämätön, teeskentelemätön ja kunnioittava kohtaaminen - niin yhdessä tekeminen kuin yhdessä kokeminenkin. Erään luonnehdinnan mukaan Tomin nauru on kuin syliin ropisisi hedelmiä. Päävoitto tässä elämän hedelmäpelissä irtoaakin usein melko helposti. Jo pelkkä pyrkimys iloa kohti on äärimmäisen väkevä eteenpäin pakottava voima. Jaettu riemu on se juttu.


Hilppa Lampi, koreografi
 on viettänyt koko elämänsä esittävän taiteen ja teatterin parissa. Hän on toiminut mm. koreografina lukuisissa musiikkiteatteri-tuotannoissa ja työskenteleekin Reittejä Kontulaan -projektissa liikelähtöisin menetelmin. Vapaa-aikana Hilppa pitää psykologian, historian ja näihin liittyvien aikamme ilmiöiden tutkiskelusta. Hilpasta tulee isona teatteri-ilmaisun ohjaaja.Kuva: Riku Virtanen

Pirjo Virtanen, teatterikuraattori

Pirjo vastaa Kansallisteatterin yleisötyöstä ja    teatterikasvatuksesta. Hän sai unessa ajatuksen lähteä    viemään teatteria Rautatientorin kivilinnasta Kontulaan. Pirjo uskoo, että kulttuuria harrastavat elävät pitempään ja että nuoret työtoverit pidentävät ikää
                                                                                  
     

 

Kuva: Neena Villberg
 Sofia Valli, tuotantoassistentti

Sofia (s.1990) Porista kotoisin oleva viidennen vuoden teatteritieteen opiskelija. Reittejä Kontulaan -projektissa Sofia toimii tuotantoassistenttina eli hoitaa monenmoisia käytännön toimia. Vapaa-aikana Sofia reissaa usein kotikonnuille Länsi-Suomeen, lenkkeilee pikkuisen Iida-koiran kanssa ja katsoo Hercule Poirot -elokuvia, vaikka muistaakin jo niiden loppuratkaisut ulkoa.
Tiia Ketonen, viestinnän harjoittelija
Tiia opiskelee puheviestintää ja Reittejä Kontulaan-projektissa tekee viestinnän tehtäviä. Tiia on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja on päätynyt Helsinkiin Jyväskylän kautta. Hän tykkää lukemisesta, eläimistä ja tanssimisesta.Neena Villberg, valokuvaaja
Neena (s.1996) opiskelee valokuvauslinjalla media-assistentiksi valmistuen ammattiin vuoden kuluttua. Hän on työssäoppimassa Kansallisteatterilla, ja sitä kautta hyppäsi mukaan vuoden 2015 keväällä toimien projektissa kuvaajana. Neena kokee valokuvaamisen hauskana tapana tallentaa ainutkertaisia hetkiä ja unelmoi oman valokuvastudion perustamisesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti