torstai 17. syyskuuta 2015

Esiintyjien kertomaa

Muuttajien ensi-iltaan on aikaa alle kolme viikkoa ja on tullut aika kuulla esiintyjiä itseään. Mitä he ajattelevat edessä häämöttävästä ensi-illasta? Mikä projektissa on ollut parasta ja mikä vaikeinta? Näihin kysymyksiin vastaavat nyt esityksen näyttelijät Omar ja Margit.


***

Miltä tuntuu nyt kun ensi-iltaan on aikaa kolme viikkoa?

Omar: Tuntuu erittäin positiiviselta ajatukselta mennä lavalle, esiintyä ja ylipäänsä osallistua tällaiseen projektiin. Tämä on ensimmäinen teatterikokemukseni Suomessa, mutta aiempaa kokemusta kuitenkin löytyy.

Margit: Enää ei jännitä niin paljon kuin harjoitusten alussa, tämä ryhmä on kuin iso perhe, toisilta saa tukea vaikka jännittäisi. Porukka on tosi rentoa.
Mutta totta kai ensi-ilta jännittää. Mitä jos vuorosanat unohtuvat?


Mikä projektissa on ollut parasta?

Omar: Tämä yhteisö, kaikki ovat ystävällisiä ja kannustavat, heidän kanssaan jaksaa tehdä!

Margit: Näytteleminen itsessään on ollut parasta, tämä kun on ihan oikeaa näyttelemistä. Lisäksi käsikirjoitus on omaperäinen. Näiden lisäksi parasta ovat porukka, ohjaaja...

Mikä on ollut haastavaa?

Omar: Kieli.
Margit: Vuorosanojen oppiminen!Mitä toivot katsojien saavan esityksestä?

Omar: Toivon että he saavat onnistuneen kokemuksen, tämä on vienyt aikaa ja voimia, mutta olen koko ajan innokkaammin ja innokkaammin mukana. Harmittaa kun tämä loppuu ja porukka hajaantuu erilleen. Toivon että tällaisia projekteja tulee lisää. Tämä teema koskettaa kaikkia.

Margit: Nautinnollisen teatterikokemuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti