keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kontulan juhlaviikon tapahtumia ja tunnelmia

Kontulan juhlaviikko on lähtenyt käyntiin rytinällä. Maanantaina Kontulan kirjastossa avattiin Reitin varrelta-valokuvanäyttely, joka kertoo kuvien ja videoiden kautta mitä kaikkea Reittejä Kontulaan-projekti on kolmen vuoden aikana tehnyt. Valokuvanäyttely on esillä joulukuun alkuun saakka kirjaston aukioloaikojen mukaan, joten näyttelyyn ehtii vielä mukavasti.


Maanantaina alkoi myös Kontulan aarteen metsästys. Kartan jahtia varten voi tulostaa blogistamme tai hakea Kontulan kulttuuripisteeltä, Kontulan kirjastolta, Kontulan lähiöasemalta tai Kontulan palvelukeskuksen infosta. Karttaan on merkitty seitsemän paikkaa, joista jokainen antaa vihjeen kohti seuraavaa aarretta. Suurin aarre löytyy viimeisestä paikasta.

Tiistai-iltana Kontulan ostarilla oli avoimet harjoitukset Kiitos-teoksesta, jonka ensi-ilta on lauantaina Päätösiltamien yhteydessä. Viikko jatkuu aarteen metsästyksen parissa ja perjantaina Kontulan teatteri esittää viimeisen Unta unen sisällä-esityksen Vesalan Aarrepuistossa. Viikko huipentuu Päätösiltamiin, jotka järjestetään Kontulan ostarilla sijaitsevassa Wanhassa Postissa. Iltamat alkavat kuudelta, mukaan iloista mieltä ja pientä syötävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti