keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Reittejä Kontulaan - keitä me olemmeEveliina Heinonen (s. 1986) on Turun saaristosta pikkuruiselta Rymättylän saarelta maailmalle lähtenyt teatteri-ilmaisun ohjaaja. Hän on Reittejä Kontulaan -projektin taiteellinen vastaava sekä teatteri-ilmaisun työpajojen vetäjä. Hän myös ohjaa projektin lopputuotoksena syntyvän esityksen. Eveliina tekee teatteria, koska haluaa pelastaa koko maailman. Eveliina ei harrasta vapaa-aikaa, sillä sekin kuluu kokopäiväiseen maailmanpelastustyöhön. Toisinaan Eveliina kuitenkin rentoutuu syömällä hyvää ruokaa ja laulamalla itse tekemiään kitararämpytyksiä.Juho Gröndahl (s. 1984) on keväällä Teatterikorkeakoulusta valmistuva dramaturgi ja näytelmäkirjailija. Reittejä Kontulaan -projektissa hän vetää kirjoittamisen työpajoja sekä koostaa esityksen käsikirjoituksen. Hän on kotoisin Vantaalta, asuu Herttoniemessä ja tykkää kissoista, syksystä ja supersankareista.


Amanda Manner (s.1986) on itähelsinkiläinen taidekasvattaja ja kuvisopeopiskelija, joka maalaa mieluiten mahdollisimman isolla pensselillä. Amanda rakastaa metsää, merta ja yllättäviä kohtaamisia. Reittejä Kontulaan -projektissa hän toimii kuvataidetyöpajojen toisena vetäjänä.Jonna Kuittinen (s.1984) on susirajalta kotoisin oleva teatteri-ilmaisun ohjaaja ja lavastajaopiskelija (Aalto ARTS). Lavastusopintojen ensimmäisenä vuonna Kuittinen vahingossa tituleerasi itseään ”ykkösluokan lavastajaksi”. Tämän hän on sittemmin asettanut itselleen tavoitteeksi ja uskoo, että siinä riittääkin tavoittelemista koko loppuelämäksi. Reittejä Kontulaan -projektissa hän toimii kuvataidetyöpajojen toisena vetäjänä sekä vastaa esityksen lavastuksesta.

Juhani Saari (s.1981) on kahta vaille valmis musiikkitieteen maisteri, mutta muuten ihan mukava tyyppi. Juhani puuhaa teatterimusiikin ja erilaisten bändikuvioiden parissa 25 h vuorokaudessa, tosin aina joskus sattuu jäämään myös vähän aikaa lukemiselle ja lenkkeilyllekin. Juhanin lempiruoka on falafelit matriisillä ja mottona toimii vanha masalalainen sananlasku "C'est la vie - ja taksi tuo". Reittejä Kontulaan -projektissa Juhani toimii musiikki- ja äänityöpajojen toisena vetäjänä.
Antti Wuokko (s. 1980) on Tuusulasta kotoisin oleva teatteri-ilmaisun ohjaaja, muusikko ja valokuvaaja. Antti improvisoi Naamat-ryhmässä sekä soittaa ja laulaa Appiukko-bändissä. Antti pitää nenästä kiinni sukeltaessaan, mutta nauraa ääneen Erlend Loeta lukiessaan. Reittejä Kontulaan -projektissa hän toimii musiikki- ja äänityöpajojen toisena vetäjänä.


Laura Ikonen (s. 1988) on monipuolinen soveltavan teatterin ammattilainen. Hän on valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi ja on työskennellyt muun muassa draamaohjaajana sekä harrastajateatteriryhmien ohjaajana. Lisäksi Laura on opiskellut fyysistä näyttelijäntyötä Madridin teatterikorkeakoulussa. Laura on kiinnostunut teatterin ja tanssin ryhmälähtöisistä ja yhteisöllisistä työmuodoista. Reittejä Kontulaan -projektissa hän vetää liikeilmaisun työpajoja.


 KANSALLISTEATTERIN TAUSTAJOUKOTPirjo Virtanen on Kansallisteatterin teatterikuraattori, joka työssään yhdistää teatteria ja yleisöä pitämällä teatteritalon ovea auki ja kynnystä matalana. Hän sai unessa ajatuksen lähteä viemään teatteria Rautatientorin kivilinnasta Kontulaan. Pirjo uskoo, että kulttuuria harrastavat elävät pitempään ja että nuoret työtoverit pidentävät ikää. Teatterityön lisäksi Pirjo lukee äänikirjoja ja on City-martta.Roosa Vaverka toimii tuottajana Reittejä Kontulaan -projektin lisäksi Kansallisteatterin Kiertuenäyttämöllä. Työssään hän on mukana viemässä teatteriesityksiä paikkoihin, joista ihmiset eivät muuten pääse teatterin pariin. Roosa on kotoisin Ylä-Malmilta ja haluaisi viettää kaiken vapaa-aikansa surffaillen ja ukulelea soittaen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti