tiistai 29. lokakuuta 2013

Kontula-koreografiaa!

Terveisiä liikeilmaisun työpajasta!

Liikeilmaisun työpajassa on viime viikkojen aikana ehditty tehdä monenlaista: on pohdittu kontulalaisuutta esimerkiksi luomalla fyysisiä hahmoja, tanssimalla ja jopa improvisoimalla äänimaisemia! Kävimme tänään siis vierailemassa musiikkityöpajassa ja pääsimme heti yhteisen jammailun makuun:Reittejä Kontulaan -työpajaohjaajat vauhdissa: Eve, Juho, Antti ja Juhani!
Viime viikolla mietimme sanojen ja mielikuvien pohjalta liikkeitä, joista lopulta muodostui ryhmäläisten itse tekemä liikekoreografia, "Kontula-koreografia". Lopputunnista kuului iloisia kommentteja: "Tästähän tuli hieno! En mä olis uskonut et me osattaisiin itse tehdä koreografiaa, mut ei se ollutkaan niin vaikeeta!".


Vinkki: Parhaat palat yhteisistä koreografioista esitetään videokoosteena torstaina Reittejä Kontulaan -iltamissa, kannattaa tulla kurkistamaan!
Olen onnellinen tästä porukasta, jonka kanssa on suoraan sanoen ollut hulvattoman hauskaa. Jokaisen työpajakerran jälkeen olen ollut entistä inspiroituneempi ja mieleen tulee edelleen loputtomasti ideoita, joita tämän innostuneen, rohkean ja luovan ryhmän kanssa voisi vielä tehdä.
 
Ensi viikolla on kuitenkin jo viimeinen kertamme liikeilmaisun työpajan muodossa, koska yhteisen Kontulan aika! -esityksen harjoitukset pyörähtävät käyntiin. Siis kohti uusia haasteita!

t. Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti