tiistai 29. lokakuuta 2013

Kontulan metroaseman syntymäpäivät perjantaina 1.11.!

Tervetuloa syntymäpäiville!

Kontulan metroasema täyttää 27 vuotta perjantaina 1.11. Aseman ikätoverit,  projektin Amanda ja Eveliina, sekä Kontulan eläkeläiset jakavat kahvia ja hyvää mieltä merkkipäivän kunniaksi metroasemalla kello 7-9 tai niin kauan kuin kahvia riittää. Aloita päiväsi kohtaamisella, ystävällisellä katseella ja piristävällä kupillisella. Nautinnollinen aamukahvihetki on parasta arjen taidetta!

Metroaseman syntymäpäiväjuhlien toteuttamiseen osallistuvat Helsingin Diakonissalaitoksen D-asema, Kontulan Eläkeläiset sekä Kontulan Näprääjät. 

Kohta on jo marraskuu ja me halusimme tuoda valoa arjen synkkyyteen. Toisen ihmisen ilahduttamiseen riittää kuppi kahvia ja hymy. Kontulan eläkeläiset innostuivat ideasta ja niin meillä on perjantaina juhlat!

Kontulan näprääjät on käsillä tekemisestä kiinnostuneiden ryhmä, joka kokoontuu Lähiöasemalla. Näprääjien tiukka tehotiimi ahkeroi eilen 200 pahvikahvikuppia täyteen lämmöllä kirjoitettuja viestejä.


Mea oli isoäitinsä Marjan mukana näprääjissä. Myös Mea osallistui kuppien koristeluun ja olikin siinä erityisen taitava. Muutama onnekas voi saada aamulla Mean erityismukin. 

Työn touhussa, vieressä jo valmis pino.

Onneksi logo ja tiedot oli painettu tarroille joten työ sujui nopeasti ja rattoisasti.  Ja työn lomassa ehti mukavasti rupatella. Ja juoda kahvia.

Iso kiitos Näprääjille Marjalle, Mealle, Anjalla, Riitalle ja Immulle avusta!  

Nähdään perjantaiaamuna. Ai niin, varaudu siihen että joka 27. kuppi voi tarjota jonkin yllätyksen...

- Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti