sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Näyttelijä äänessä, osa 5: HYVÄÄ JOULUA!


Olen varmaan rakastunut. Illalla viimeisenä ja aamulla ensimmäisenä on sama asia mielessä. Ja monta kertaa pitkin päivää. Saa hymyilemään typerästi vaikka kaupan kassajonossa tai ulkona yksin kävellessä. Eikö se ole rakkautta? Eikä kohteena ole onneksi mikään mies, vaan Kontulan aika! - näytelmä. Nämä harjoitukset, nämä kaikki  ihanat ihmiset!

Kirjoittelin joulukortteja, ja oli ihana panna niihin allekirjoitukseksi  ”Kristiina, myöskin Kansallisteatterissa esiintyvä näyttelijä”. Häh, siinähän saivat ihmettelynaihetta kaikki, jotka luulivat ettei musta ole mihinkään!

Kävin veljelleni henkilökohtaisesti kertomassa tästä projektista, ”pikkusiskosi on nyt näyttelijä” – teemalla. Hän rupesi nauramaan. Että siinä se oli, vaikutuksen tekeminen. Mutta niin kuin sanoin, tämä on varmasti rakkautta, olen onnellinen!

Kiitos teille kaikille, näyttelijätovereille ja ohjaaja Eveliinasta alkaen kaikille tosi ammattitaitoisille ja kannustaville ihmisille! Olen ylpeä, kun saan kuulua joukkoonne.

Kristiina
(Roolihenkilö näytelmässä: Heidi, Elsan tytär)Kristiina (oikeassa laidassa) kohtauksessa Reetan ja Saskian kanssa joulukuun harjoituksissa palvelukeskuksessa.


Kristiinan kauniiden sanojan myötä toivotamme kaikille HYVÄÄ JOULUA! Reittejä Kontulaan blogi hiljentyy joulun viettoon, nähdään ensi vuonna!

1 kommentti:

  1. HYVÄÄ JOULUA KONTULAAN PITÄÄ KIIRETTÄ KAUPUNGIN JOHTAJA SAURIN TWITTERISSÄ JA POLITIIKKOJA SÄTTIESSÄ;YLE:KIN KERTOI VAKUUTUS YHTIÖIDEN KORRUPTIOSTA VASTA VÄHÄN YLI KYMMENEN VUOTTA TULLUT ODOTETTUA KORVAUKSIA SILLÄ AIKAA KUN NIINISTÖT JA MUUT KALASTELLEET KONTULA LAISILTA ÄÄNIÄ KÄYMÄLLÄ POLIITTISIA VIERAILUJAAN;AITONA KONTULAN SAKARAN ALA ASTEELAISENA 40 VUODEN TAKAA VOIN PÄÄSTELLÄ KULISSI POLITIIKOISTA MITÄ MIELTÄ HEISTÄ OLEN PINTALIITO POLIISEINEEN

    VastaaPoista