perjantai 17. tammikuuta 2014

Äänessä puvustajaReittejä Kontulaan-projektia on markkinoitu yleisötyöprojektina. Minulle hanke on ollut ensisijaisesti yhteistyöprojekti. On ollut mahtava päästävä osaksi huipputiimiä, joka yhdessä on mahdollistanut teatterin taian tapahtumisen. Kaiken keskiössä ovat tietenkin näyttelijät ja heidän rohkea heittäytymisensä. Prosessin aikana jokainen meistä on varmasti päässyt haastamaan omaa osaamistaan ja ajattelutapojaan.

Tauolla


Sesilia ja sylillinen roolihenkilöiden vaatteita


Kontulan ajan! puvustaminen on ollut loputtomia reissuja kirpputoreille, penkomista teatterin varastossa ja erilaisten vaihtoehtojen kokeilemista ja oikeiden ratkaisujen etsimistä.   Tärkeintä minulle projektissa eivät kuitenkaan ole olleet vaatteet vaan ihmiset ja pienet jaetut hetket ryhmän kesken. Tuntemattomien joukosta on kasvanut tiimi. Odotustauoilla on herkuteltu korvapuusteilla, hierottu hartioita ja höpötelty asioita maan ja taivaan väliltä. On ollut etuoikeus päästä mukaan tähän porukkaan.


Henkarit ojennukseen
Tänään ryhmä ottaa haltuunsa Kansallisteatterin Pienen näyttämön.  Näyttelijät saapuvat taloon jo neljältä ja loistavat maskeeraajamme Dina Frolova, Eedi Tjurin, Hanna Mäkelä, Sami Heino, Tomi Blåberg ja Neea Ahonen  laittavat tähtemme lavakuntoon. Itse tarkastan vielä kerran kaikkien henkareiden olevan oikeissa paikoissa ja jännitän vain ihan vähän, koska tiedän, tämä jengi kyllä osaa ja uskaltaa.

Treenitunnelmaa Kontulasta
AmandaKuvat: Matias Tähtinen

4 kommenttia:

 1. Edullisia ostos paikkoja
  Tienhaaran kirpputori Riihimäen vankilan vieressä,kyseinen paikka Vakuutus yhtiöiden ylijäämä myynti ja konkurssi pesien auki yleensä viikolla
  noin tunnin metro-juna matka yhteen suuntaan,
  eläinsuojelu yhdistyksen kirpputori hausjärvellä puumökki kuteita&käyttöromuja täynnä
  auki viikonloppuna aamulla lauantaisin kannattaa tarkistaa puhelimella
  myös noin tunti junalla-metrolla suunta
  tekemisen puutteessa oleville
  kontulan eläkeläiset ja nuoremmat tekemistä teille


  VastaaPoista
 2. Hieno oli esitys Kansallisessa! Jarmo M

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin niin näyttelijöitten heittäytymisen tunnelmasta. Päätin taas rohkaistua hiukan enemmän itsekin. Mitä naisia! Äidit, tyttäret ja isoäidit toteuttivat itseään ja rakensivat yhteisöään ja rakastivat... ja suo tuoksui. Kiitos! Leena

  VastaaPoista
 4. Hei ja kiitos kommenteistanne ja palautteistanne! Kiitos myös kaikille teille katsojille.

  VastaaPoista