keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Iso kiitos!

Nyt on kaikki kuusi esitystä takana, takki on tyhjä, mieli on kirkas ja kiitollinen.

Esityksen näki yhteensä noin 1600 katsojaa ja palaute oli positiivista, lämmintä ja innostavaa. Tällaista tarvitaan enemmän ja lisää! Kiitos teille kaikille, jotka olette eläneet kanssamme syksyn ja kiitos joka ainoalle joka kävi katsomassa esityksen. Se oli meille suurin tuki.

Tämä viikko kun kaikki on päätelty, haudattu ja purettu, on ollut suurten tunteiden viikko. Olen ollut tajuttoman ylpeä näistä upeista esiintyjistä ja rohkeista ihmisistä joiden kanssa olen saanut tehdä töitä syksyn ajan. Olen ollut surullinen loppumisesta ja iloinen pienistä uusista aluista joita reitit ovat virittäneet. Olen ollut haikeana, väsyneenä, onnellisena, pakahtuneena ja lopulta olen ihmetyksestä ymmyrkäisenä.

Reittejä Kontulaan -projekti vetäytyy nyt hetkeksi talviunille ja suunnittelemaan tulevaa. Kuten tarkkanäköisimmät ovat jo ehtineet ainakin Kansallisteatterin lehdestä lukea, suunnittelemme Reittejä Kontulaan -projektille kakkososaa, jossa pääpaino olisi nuorissa sekä alueen uussuomalaisissa. Kannattaa seurata kevään aikana aktiivisesti blogia ja facebookia jos haluaa tietää suunnitelmista tarkemmin. Emme kuitenkaan häviä alueelta kokonaan tässäkään välissä. Maailman synty -projekti on osa Reittejä ja jatkaa toimintaansa alueella heti huhtikuussa. Tarkemmat tiedot löydät yläpalkista.

Lisäksi alueella on vielä kuukauden ajan mahdollista nähdä ostarilla taidetta! Jenni Heinäharjun sekä Jarmon Luodon teokset ovat esillä ostarin katoilla olevissa lasikopeissa 20. helmikuuta asti.

Taiteellinen suunnittelija kiittää ja kumartaa. Ja lähtee hetkeksi lomalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti