tiistai 14. tammikuuta 2014

Ensi-ilta viikon myllytystä!

Nyt on Kontulan aika! -esityksestä kaksi esitystä ja ennakkonäytös takana. Voidaan siis sanoa, että ollaan esityskauden puolivälissä.

Esitys ja koko Reittejä Kontulaan -projekti on herättänyt mukavasti kiinnostusta niin paikallisissa asukkaissa kuin mediassakin.

Täältä nähtävissä perjantaina 10.1. TV 2 tullut juttu Ylen Uudenmaan uutisissa:
http://areena.yle.fi/tv/2130689

Täältä nähtävissä tiistaina 14.1. julkaistu Helsingin Uutisten juttu ensi-illasta:
http://www.helsinginuutiset.fi/kumppanit/274353-kontulan-aika-naytelma-avasi-upeasti-kontulan-juhlavuoden

Tässä linkki Yle Areenaan, josta löytyy 14.1. tiistaiaamuna ulos tullut Eveliinan ja Juhon haastattelu:
http://areena.yle.fi/radio/2133298?ref=leiki-rarp

Eilisen ensi-illan jälkeen yleisön palaute oli innostunutta. Yllättyneitä oltiin porukan heittäytymisestä ja upeasta yhteen hiileen puhaltamisesta, joka näkyy lavalla.

Näin kirjoitettiin Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hankkeen facebook-sivuilla esityksen jälkeen:

Vaikutelmia ensi-illasta. Jukra, pääsisipä joskus tuollaiseen mukaan! Uskomatonta, mitä amatöörinäyttelijät saivat itsestään irti! Tietenkin ammattilaisten avustuksella, mutta itse he siellä lavalla heiluivat. Uskalsivat heittäytyä. Siitä kymppi plus. No teksti, siellä oli kaikenlaisia heittoja projekteista ja hankkeista kuten tästä Vetoa ja Voimaa Mellunkylästäkin... Ja Guggenheimista (joka olikin tosi ajankohtainen juuri tänään, ks. huomiset lehdet),"Kontula-yhtiöstä", puistoihin rakentamisesta - nykyajan kritiikkiä löytyi. Kotiseuturakkautta myös. Ja tulevaisuuden dystopia (utopian vastakohta). Kontulassa seurataan ajan ilmiöitä ja virtauksia. 
Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! Kontulan aika!


Siispä tervetuloa katsomomaan mistä nyt oikein puhutaan! Kaikkien esitysten liput on jaettu loppuun, mutta ovelta on mahdollista saada peruutuspaikkoja eli kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle.

FC Kontu myy tuntia ennen esitystä kahvia ja herkkuja ala-aulassa, kannattaa tulla ajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti